Project Description

Brand New School, New York

Facilitating a collaborative and dynamic work environment, the design for this motion design, television, and branding studio creates a central open work floor surrounded by semi-private offices and conference rooms. Concrete columns, polished concrete floors, and exposed infrastructure create a loft-like atmosphere, while new mid-height partitions and glass walls maintain visual connectivity throughout the space, encouraging interaction and collaboration. Felt curtains soften the exposed concrete and provide visual and acoustical privacy in the otherwise open studio.

LOCATION: NEW YORK, NY
COMPLETED: 2009
PHOTOGRAPHY © TERRENCE WILLIAMS

Brand New School, New York

Facilitating a collaborative and dynamic work environment, the design for this motion design, television, and branding studio creates a central open work floor surrounded by semi-private offices and conference rooms. Concrete columns, polished concrete floors, and exposed infrastructure create a loft-like atmosphere, while new mid-height partitions and glass walls maintain visual connectivity throughout the space, encouraging interaction and collaboration. Felt curtains soften the exposed concrete and provide visual and acoustical privacy in the otherwise open studio.

LOCATION: NEW YORK, NY
COMPLETED: 2009
PHOTOGRAPHY © TERRENCE WILLIAMS